KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Obiady

UWAGA NOWE ZASADY ZAPISU UCZNIÓW NA OBIADY 2019/2020 

2019-2020/Reulamin_stolowki.pdf

harmonogram_oplat_II_polrocze.docx

2019-2020/Umowa_nr-1.docx

JADLOSPIS_02-06.03.2020r..docx

JADLOSPIS_09-13.03.2020r..docx

WPŁATY ZA OBIADY MOŻNA DOKONAĆ NA KONTO SZKOŁY:

nr konta 37 8780 0007 0000 0273 1000 0002

tytuł przelewu: ( imię i nazwisko dziecka, klasa, miesiąc za który jest wnoszona opłata)

 

WPŁATY MOŻNA DOKONAĆ OSOBIŚCIE U INTENDENTKI W GODZINACH:

Poniedziałek, środa, czwartek: 9:00-11:00, 11:30-14:30

Wtorek: 9:00-11:00, 11:30-16:45

Piątek: 9:00-11:00, 11:30-12:45