KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Obiady

JADŁOSPIS 15-23.10.2020

Czwartek 15.10.2020

Zupa: zupa pietruszkowa z zacierkami (7,9)

II danie: kaszotto: kasza jęczmienna z kurczakiem i warzywami (cukinia, pieczarki, papryka), kompot słodzony miodem

Piątek 16.10.2020

Zupa: krupnik z zieleniną (9)

II danie: ziemniaki, ryba b/s miruna zapiekana na warzywach (1,3,4), kompot słodzony miodem

Poniedziałek 19.10.2020

Zupa: ogórkowa z ziemniakami(9)

II danie: naleśniki z jabłkiem i sosem cynamonowym (1,7), kompot słodzony miodem

Wtorek 20.10.2020

Zupa: manna na rosole (7,9)

II danie: pałka z kurczaka z pieca, ziemniaki z koperkiem, marchewka z groszkiem, kompot wiśniowy słodzony miodem

Środa 21.10.2020

Zupa: brokułowa z ziemniakami(7,9)

II danie: pierogi z mięsem (1), jabłko, kompot słodzony miodem

Czwartek 22.10.2020

Zupa: pieczarkowa z makaronem (9)

II danie: filet z kurczaka panierowany(3), frytki, fasolka szparagowa żółta, kompot słodzony miodem

Piątek 23.10.2020

Zupa: krupnik z ryżu z koperkiem(9)

II danie: ziemniaki, paluszki rybne (1,3,4), sałatka z fetą (7), kompot słodzony miodem

Większość potraw przyrządzana jest w piecu konwekcyjno - parowym.

Wykaz poszczególnych składników w potrawach znajduje się u Intendentki Szkoły.


Regulamin stołówki

Umowa na korzystanie z obiadów


Harmonogram opłat za obiady

w Szkole Podstawowej nr 5 w Konstantynowie Łódzkim

w roku szkolnym 2020/2021 -   I półrocze 

  1. Obiady dla klas 0 - 8 rozpoczynają się od 7.09.2020r.
  2. Dziecko należy zapisać osobiście u Intendentki oraz podpisać umowę na korzystanie z obiadów.
  3. Rodzice dzieci, które korzystają z dofinansowania z MOPS-u również zapisują dziecko na obiady za okazaniem aktualnego przyznanego dofinansowania.

WYKAZ DNI I KOSZT OBIADÓW ORAZ TERMINY PŁATNOŚCI W NASTĘPUJĄCYCH MIESIĄCACH: 

  1. WRZESIEŃ 18 dni x 4,50 = 81,00 płatne do 10.09.2020r.
  2. PAŹDZIERNIK  21 dni x 4,50 = 94,50 płatne do 25.09.2020r.
  3. LISTOPAD 20 dni x 4,50 = 90,00 płatne do 25.10.2020r.
  4. GRUDZIEŃ 16 dni x 4,50 = 72,00 płatne do 25.11.2020r.

WPŁATY ZA OBIADY MOŻNA DOKONAĆ NA KONTO SZKOŁY:

nr konta 37 8780 0007 0000 0273 1000 0002

tytuł przelewu: ( imię i nazwisko dziecka, klasa, miesiąc za który jest wnoszona opłata)

WPŁATY MOŻNA DOKONAĆ OSOBIŚCIE U INTENDENTKI W GODZINACH:

Poniedziałek, środa, czwartek: 9:00-11:00, 11:30-14:30

Wtorek: 9:00-11:00, 11:30-16:45

Piątek: 9:00-11:00, 11:30-12:45


Harmonogram opłat za posiłki w oddziale przedszkolnym

w Szkole Podstawowej nr 5 w Konstantynowie Łódzkim

w roku szkolnym 2020/2021 - I półrocze

1. Obiady dzieci z oddziału przedszkolnego rozpoczynają się od 01.09.2020r.

2. Dziecko należy zapisać osobiście u Intendentki oraz podpisać umowę na korzystanie z posiłków.

3. Rodzice dzieci, które korzystają z dofinansowania z MOPS-u również zapisują dziecko na obiady za okazaniem aktualnego przyznanego dofinansowania.

WYKAZ DNI I KOSZT POSIŁKÓW ORAZ TERMINY PŁATNOŚCI W NASTĘPUJĄCYCH MIESIĄCACH:

*ŚNIADANIE 2,40/ OBIAD 4,00/ PODWIECZOREK 1,60

1. WRZESIEŃ 22 dni x 8,00 = 176,00 płatne do 10.09.2020r.

2. PAŹDZIERNIK 22 dni x 8,00 = 176,00 płatne do 25.09.2020r.

3. LISTOPAD 20 dni x 8,00 = 160,00 płatne do 25.10.2020r.

4. GRUDZIEŃ 22 dni x 8,00 = 176,00 płatne do 25.11.2020r.

*ŚNIADANIE 2,40/ OBIAD 4,00

1. WRZESIEŃ 22 dni x 6,40 = 140,80 płatne do 10.09.2020r.

2. PAŹDZIERNIK 22 dni x 6,40 = 140,80 płatne do 25.09.2020r.

3. LISTOPAD 20 dni x 6,40 = 128,00 płatne do 25.10.2020r.

4. GRUDZIEŃ 22 dni x 6,40 = 140,80 płatne do 25.11.2020r.

WPŁATY ZA OBIADY MOŻNA DOKONAĆ NA KONTO SZKOŁY:

nr konta 37 8780 0007 0000 0273 1000 0002

tytuł przelewu: ( oddział przedszkolny, imię i nazwisko dziecka, miesiąc za który jest wnoszona opłata)

WPŁATY MOŻNA DOKONAĆ OSOBIŚCIE U INTENDENTKI W GODZINACH:

Poniedziałek, środa, czwartek: 9:00-11:00, 11:30-14:30

Wtorek: 9:00-11:00, 11:30-16:45

Piątek: 9:00-11:00, 11:30-12:45