KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Obiady

Jadłospis

Jadłospis grupa 3-4 latków 4-8.10.2021

Jadłospis klasy 0-8 4-8.10.2021

Jadłospis grupa 3-4 latków 11-15.10.2021

Jadłospis klasy0-8 11-15.10.2021

Alergeny


Dokumenty


Regulamin stołówki
Umowa na korzystanie z obiadów klasy 0 - 8 (docx)
Umowa na korzystanie z obiadów klasy 0 - 8 (pdf)
Umowa na korzystanie z obiadów - przedszkole (doc)
Umowa na korzystanie z obiadów - przedszkole (pdf)

 

Obiady dla klas 0 - 8 rozpoczynają się od 06.09.2021r.

Dziecko należy zapisać osobiście u Intendentki oraz podpisać umowę na korzystanie z obiadów.

 


Harmonogram opłat za obiady w Szkole Podstawowej nr 5 w Konstantynowie Łódzkim w roku szkolnym 2021/2022 -  I półrocze

 

WYKAZ DNI I KOSZT OBIADÓW ORAZ TERMINY PŁATNOŚCI DLA ZERÓWEK:

WRZESIEŃ 19 dni x 4,50 = 85,50 płatne do 15.09.2021r.

PAŹDZIERNIK 21 dni x 4,50 = 94,50 płatne do 15.10.2021r.

LISTOPAD 20 dni x 4,50 = 90,00 płatne do 15.11.2021r.

GRUDZIEŃ 23 dni x 4,50 = 103,50 płatne do 15.12.2021r.

WYKAZ DNI I KOSZT OBIADÓW ORAZ TERMINY PŁATNOŚCI DLA KLAS 1-8 :

WRZESIEŃ 19 dni x 4,50 = 85,50 płatne do 15.09.2021r.

PAŹDZIERNIK 20 dni x 4,50 = 90,00 płatne do 15.10.2021r.

LISTOPAD 19 dni x 4,50 = 85,50 płatne do 15.11.2021r.

GRUDZIEŃ 16 dni x 4,50 = 72,00 płatne do 15.12.2021r.

WPŁATY  ZA OBIADY NALEŻY  DOKONAĆ WYŁĄCZNIE  PRZELEWEM NA KONTO SZKOŁY:

nr konta 37 8780 0007 0000 0273 1000 0002

tytuł przelewu: ( imię i nazwisko dziecka, klasa, miesiąc za który jest wnoszona opłata)


Harmonogram opłat za posiłki  w oddziale przedszkolnym w Szkole Podstawowej nr 5 w Konstantynowie Łódzkim w roku szkolnym 2021/2022 -   I półrocze
 
WYKAZ DNI I KOSZT OBIADÓW ORAZ TERMINY PŁATNOŚCI W NASTĘPUJĄCYCH MIESIĄCACH:

*ŚNIADANIE 2,40/OBIAD 4,00/PODWIECZOREK 1,60

Wrzesień 22 dni x 8,00=176,00 płatne do 15.09

Październik 21 dni x 8,00=168,00 płatne do 15.10

Listopad 20 dni x 8,00=160,00 płatne do 15.11

Grudzień 23 dni x 8,00=184,00 płatne do 15.12

 

*ŚNIADANIE 2,40/OBIAD 4,00

Wrzesień 22 dni x 6,40=140,80 płatne do 15.09

Październik 21 dni x 6,40=134,40 płatne do 15.10

Listopad 20 dni x 6,40=128,00 płatne do 15.11

Grudzień 23 dni x 6,40=147,20 płatne do 15.12

 

WPŁATY ZA OBIADY NALEŻY DOKONAĆ WYŁĄCZNIE PRZELEWEM NA KONTO SZKOŁY:

nr konta 37 8780 0007 0000 0273 1000 0002

tytuł przelewu: (oddział przedszkolny, imię i nazwisko dziecka,  miesiąc za który jest wnoszona opłata)