KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Dyrektor Szkoły Katarzyna Olejniczak

Zastępca Dyrektora Alicja Biernat 

Nazwisko i imięPrzedmiotWychowawstwo
Katarzyna Olejniczakmatematyka-
Biernat Alicjaedukacja wczesnoszkolna-
Adaszyńska Annahistoria, WOS8d
Andrzejewska Danutaedukacja wczesnoszkolnaoddział przedszkolny B
Bartosik Michałwychowanie fizyczne-
Bergman Sandrawychowanie fizyczne-
Ciesielska Marlenageografia7b
Dunal Iwonaplastyka-
Dudziński Rafałhistoria4c
Ganys Elżbietamatematyka7c
Gortat Grażynabiologia5a
Grocholińska Magdalenawychowanie fizyczne-
Grodzka Małgorzataurlop macierzyński-
Grzelak Annaedukacja wczesnoszkolna2a
Hulewska Marzenajęzyk polski8e
Ignaczak Magdalenajęzyk angielski6a
Janicka Ewabiblioteka-
Jerzak Ewapsycholog-
Jóźwiak- Sudak Anetajęzyk niemiecki-
Kalinowska Dorotaedukacja wczesnoszkolnaoddział przedszkolny A
Karasińska Lidiaedukacja wczesnoszkolnaoddział przedszkolny C
Karolak GrzegorzEDB-
Karpińska Mariolapedagog-
Kopij Marzenajęzyk polski5b
Kowalczyk Annabiblioteka-
Kowalczyk-Witkowska Monikajęzyk polski4b
Kowalska-Pęczek Małgorzatajęzyk angielski7e
Kruk Dariuszfizyka7f
Krysiak Małgorzatachemia8a
Kucharska-Młynarczyk Anetajęzyk angielski-
Lenczewska Dorotawychowawca świetlicy-
Lobka Janmatematyka7a
Łakomski Sebastianwychowanie fizyczne-
Marczak Jolantamatematyka8b
Markiewicz-Bloch MonikaWDŻ-
Merecka-Kułak Emiliajęzyk polski-
Michalak Agnieszkareligia-
Nader Małgorzatawychowawca świetlicy-
Opara Elwirajęzyk angielski-
Pawlak Barbaramatematyka5c
Pietrzak-Szymańska Barbaralogopedia-
Pogocka Annawychowanie fizyczne-
Rusek Małgorzataedukacja wczesnoszkolna3b
Skibiński Piotrinformatyka-
Słowikowska Ewajęzyk angielski8c
Smutek Grażynabiblioteka-
Staniek Mariolajęzyk rosyjski-
Stelmasiak Piotrwychowanie fizyczne-
Strzelecka-Wojniak Violettareligia-
Szczepaniak Joannaedukacja wczesnoszkolna3a
Szymonowicz Beataedukacja wczesnoszkolna1b
Tracz Joannaedukacja wczesnoszkolna2b
Włodarczyk Beatatechnika, informatyka6b
Zagrosik Joannaedukacja wczesnoszkolna-
Zbrożek Jolantaedukacja wczesnoszkolna1c
Zganiacz Piotrmuzyka-
Zubkiewicz Juliaedukacja wczesnoszkolna1a
Żyżyńska Magdalenajęzyk polski 4a