KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Dyrektor szkoły -  Katarzyna Olejniczak
z - ca - Alicja Biernat

Nazwisko i imięPrzedmiotWychowawstwo
Katarzyna Olejniczakmatematyka-
Biernat Alicjaedukacja wczesnoszkolna-
Adaszyńska Annahistoria, WOS7d
Andrzejewska Danutaedukacja wczesnoszkolnaoddz. przedszkolny
Bartosik Michałwychowanie fizyczne-
Bergman Sandrawychowanie fizyczne-
Ciesielska Marlenageografia6b
Dunal Iwonaplastyka-
Dudziński Rafałhistoria-
Ganys Elżbietamatematyka6c
Gortat Grażynabiologia4a
Grocholińska Magdalenawychowanie fizyczne-
Grodzka Małgorzataurlop macierzyński-
Grzelak Annaedukacja wczesnoszkolna1a
Hulewska Marzenajęzyk polski7e
Ignaczak Magdalenajęzyk angielski5a
Janicka Ewabiblioteka-
Jerzak Ewapsycholog-
Jóźwiak- Sudak Anetajęzyk niemiecki-
Kalinowska Dorotaedukacja wczesnoszkolna3c
Karasińska Lidiaedukacja wczesnoszkolna3a
Karolak GrzegorzEDB-
Karpińska Mariolapedagog8b
Kołcz Sławomirwychowanie fizyczne-
Kopij Marzenajęzyk polski4b
Kowalczyk Annabiblioteka-
Kowalczyk-Witkowska Monikajęzyk polski6f
Kowalska-Pęczek Małgorzatajęzyk angielski6e
Kruk Dariuszfizyka-
Krysiak Małgorzatachemia-
Kucharska-Młynarczyk Anetajęzyk angielski-
Lenczewska Dorotawychowawca świetlicy-
Lobka Janmatematyka6a
Lotka Magdalenaedukacja wczesnoszkolnaoddz. przedszkolny
Łakomski Sebastianwychowanie fizyczne-
Marczak Jolantamatematyka6b
Markiewicz-Bloch MonikaWDŻ-
Merecka-Kułak Emiliajęzyk polski7a
Michalak Agnieszkareligia-
Nader Małgorzatawychowawca świetlicy-
Opara Elwirajęzyk angielski8a
Pawlak Barbaramatematyka4c
Pietrzak-Szymańska Barbaralogopedia-
Pogocka Annawychowanie fizyczne8a (tymczas.)
Rusek Małgorzataedukacja wczesnoszkolna2b
Skibiński Piotrinformatyka-
Słowikowska Ewajęzyk angielski7c
Smutek Grażynabiblioteka-
Staniek Mariolajęzyk rosyjski-
Stelmasiak Piotrwychowanie fizyczne-
Strzelecka-Wojniak Violettareligia-
Szczepaniak Joannaedukacja wczesnoszkolna2a
Szymonowicz Beataedukacja wczesnoszkolna3b
Tracz Joannaedukacja wczesnoszkolna1b
Włodarczyk Beatatechnika, informatyka5b
Zagrosik Joannaedukacja wczesnoszkolna-
Zawadzka-Tyczkowska Annanauczyciel wspierający-
Zbrożek Jolantaedukacja wczesnoszkolnaoddz. przedszkolny
Zganiacz Piotrmuzyka-
Zubkiewicz Juliaedukacja wczesnoszkolnaoddz. przedszkolny
Żyżyńska Magdalenajęzyk polski 8c