KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

p.o Dyrektora szkoły -  Alicja Biernat
z - ca - Iwona Majda

Nazwisko i imięPrzedmiotWychowawstwo
Gortat Grażynabiologia-
Majda Iwonaedukacja wczesnoszkolna-
Biernat Alicjaedukacja wczesnoszkolna-
Adaszyńska Annahistoria, WOS6d
Andrzejewska Danutaedukacja wczesnoszkolnaoddz. przedszkolny
Bartosik Michałwychowanie fizyczne-
Bergman Sandrawychowanie fizyczne-
Ciesielska Marlenageografia5b
Dawid Annaedukacja wczesnoszkolnaoddz. przedszkolny
Dobrzańska Marzenabiologia-
Dunal Iwonaplastyka7b
Dudziński Rafałhistoria-
Feliniak AndrzejEDB-
Ganys Elżbietamatematyka8a
ks. Gierach Marcinreligia-
Grocholińska Magdalenawychowanie fizyczne-
Grodzka Małgorzataurlop macierzyński-
Grzelak Annaedukacja wczesnoszkolna3a
Hulewska Marzenajęzyk polski6e
Ignaczak Magdalenajęzyk angielski4a
Jabłoński Jerzyreligia-
Janicka Ewabiblioteka-
Jerzak Ewapsycholog-
Jóźwiak- Sudak Anetajęzyk niemiecki-
Kalinowska Dorotaedukacja wczesnoszkolna2c
Karasińska Lidiaedukacja wczesnoszkolna2a
Karpińska Mariolapedagog8b
Kołcz Sławomirwychowanie fizyczne-
Kopij Marzenajęzyk polski8c
Kowalczyk Annabiblioteka-
Kowalczyk-Witkowska Monikajęzyk polski5f
Kowalska-Pęczek Małgorzatajęzyk angielski5e
Kruk Dariuszfizyka-
Krysiak Małgorzatachemia-
Kucharska-Młynarczyk Anetajęzyk angielski-
Lenczewska Dorotawychowawca świetlicy-
Lobka Janmatematyka5a
Lotka Magdalenaedukacja wczesnoszkolnaoddz. przedszkolny
Łakomski Sebastianwychowanie fizyczne-
Majewska Barbaraprzyroda-
Marczak Jolantamatematyka6b
Markiewicz-Bloch MonikaWDŻ-
Merecka-Kułak Emiliajęzyk polski6a
Michalak Agnieszkareligia-
Nader Małgorzatawychowawca świetlicy-
Olejniczak Katarzynamatematyka5c
Opara Elwirajęzyk angielski7a
Pawlak Barbaramatematyka-
Pietrzak-Szymańska Barbaralogopedia-
Pogocka Annawychowanie fizyczne5d
Rusek Małgorzataedukacja wczesnoszkolna1b
Skibiński Piotrinformatyka-
Słowikowska Ewajęzyk angielski6c
Smutek Grażynabiblioteka-
Staniek Mariolajęzyk rosyjski-
Stelmasiak Piotrwychowanie fizyczne-
Strzelecka-Wojniak Violettareligia-
Szczepaniak Joannaedukacja wczesnoszkolna1a
Szymonowicz Beataedukacja wczesnoszkolna2b
Tracz Joannaedukacja wczesnoszkolna3b
Włodarczyk Beatatechnika, informatyka4b
Woźniak Bożenabiologia-
Zagrosik Joannaurlop zdrowotny-
Zawadzka-Tyczkowska Annanauczyciel wspierający-
Zbrożek Jolantaedukacja wczesnoszkolna3c
Zganiacz Piotrmuzyka-
Zubkiewicz Juliaedukacja wczesnoszkolnaoddz. przedszkolny
Żyżyńska Magdalenajęzyk polski 7c