KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Bajkoshibai = wyobraźnia

Nasze próby

06.10.2019
Nasze próby

Nasze próby

06.10.2019

W roku szkolnym 2019/2020 nasi mali aktorzy spotykają się na zajęciach koła literacko-teatralnego i odkrywają kolejne ciekawostki związane z innowacją pedagogiczną Bajkoshibai = wyobraźnia. Po wielu zabawach, przyszedł czas na rozdanie kwestii do kolejnego przedstawienia na przegląd spektakli "Żyj zdrowo". Próby...

Międzynarodowy Dzień Teatru

27 marca jest Międzynarodowym Dniem Teatru. W związku z tym, uczestnicy zajęć koła literacko-teatralnego klasy 1 a, przygotowali mini spektakle. Dzieci wykorzystały własnoręcznie wykonane kukiełki oraz teatrzyk Kamishibai....

Idea innowacji

19.03.2019

Idea innowacji

19.03.2019

Innowacja pedagogiczna „Bajkoshibai = wyobraźnia ” kierowana jest do uczniów klasy 1a biorących udział w zajęciach koła literacko-teatralnego w roku szkolnym 2018/2019. Bajkoshibai to technika opowiadania, współczesna forma Kamishibai - wprowadzona przez Pepe Cabana Kojachi w Peru.  W Pol...